Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт - цена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт - цена

Здравейте
    трябва да сменям доста неща по предницата. Интересува ме къде могат да ми направят автомобила качествено и същевремнно възможно най-евтино. Значи какво трябва да сменя:
    предни амортисьори
    предни карета
    лагери на главината

Има и няколко проблема по карбураторите - изтича по малко бензин при повече газ, вероятно някаква гарнитура или нещо от сорта.
    Ще бъда благодарен ако ми отговорите с конкретни цени!

Ремонт

Лагери главина , по около 27 лв за немски. НЕ ХОДИ В СЕРВИЗА НА ФИАТ, ще ти одерат кожата. Най-добре с приятели които разбират, а и ти покрай тях ще се понаучиш.
    www.bgphoto.net/tuning-mix/
    089/ 8820032

Comment

да ти кажа напоследък Вантотрейд и Италсервиз работят на много прилични цени, но в интерес на истината това е само за труда
      иначе ако ти продадат и частите там ще те натоварят
      щом имаш проблем и по карбураторите ти препоръчвам италсервиз-там е единственото място където знам че има живачен стенд за едновременно нагласяне на алфите с 4 карбуратора

а по-принцип трябва да имаме и отстъпка за клуба, но нещо някой хора от управителният съвет на клуба са много несериозни
      ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

тва за несериозността съм напълно съгласен ... и аз плащам като поп сичко а уж щеше да има некви отстъпки ....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
          да ти кажа напоследък Вантотрейд и Италсервиз работят на много прилични цени, но в интерес на истината това е само за труда
          иначе ако ти продадат и частите там ще те натоварят
          щом имаш проблем и по карбураторите ти препоръчвам италсервиз-там е единственото място където знам че има живачен стенд за едновременно нагласяне на алфите с 4 карбуратора

а по-принцип трябва да имаме и отстъпка за клуба, но нещо някой хора от управителният съвет на клуба са много несериозни
          Имаш ли представа каква е цената на центровката на карбураторите ж Италсервиз? Просто ориентировъчно?

Comment

нямам но мога да попитам
            ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
            X